1001 Wedding Dresses Gallery

Wedding Dresses Collections

Wedding Tools

Wedding Party Suppliers

Wedding Guide Websites

Wedding Forum & Discussions

Real Weddings Blogs

Other Resources & Links

Wedding related search:
 
Now you have acces to wedding magazines from all-over the world. Just enter here and choose your favourites. From your country or from any other country you wish.
More...
Wanna share your thoughts and feelings with other brides-to-be? Or maybe you are simply curious about other wedding plans and want to get inspired.
Enter Blogs...
Special Hollidays for Newly Weds. Decide which destination suits you best, from thousands of wonderful places.
More...


USER:PASSWORD:
Create New User

Lost Password
     Add Company       |       Advertising       |       Press       |       Disclaimer       |       Links       |       Contact      
DRESSES COLLECTIONS 1001 PHOTOS WEDDING SUPPLIERS WEDDING TOOLS FORUM

Warning: fopen(skins/gm/tpls/forum_display.tpl.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/rochiide/public_html/tc.php on line 590

Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/rochiide/public_html/tc.php on line 591

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/rochiide/public_html/tc.php on line 592
1001 Wedding Dresses > FORUMS > FAQ, Rules and Announcements > Rules and announcements > REGULAMENT

Moderated by: webmaster

Page: 1 out of 1Go to page: 1

AuthorMessage
webmaster
Bucuresti
Admin GHIDUL MIRESEI
55555
Messages: 622

This messages:
14-10-2005 23:58
REGULAMENT

NOTIFICARI

Copyright
Toate materialele de pe acest site internet si server sint proprietatea Standard Marketing SRL. Fara acordarea anticipata a permisiunii, nu puteti copia, distribui sau transfera nici un material de pe acest site. Drepturile de copyright pentru materialele de pe acest site internet si server sunt protejate de Legea Proprietatii Intelectuale a Romaniei, de Uniunea Europeana si de Legea Internationala a Copyright-ului. Orice cerere a permisiunii de a folosi aceaste materiale pot fi trimise prin email la adresa ghidul@ghidulmamei.ro.

Regulament pentru UTILIZATORI
1. Toate mesajele/posturile/inregistrarile/comentariile exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu ale administratorilor, moderatorilor sau a webmaster-ului (exceptie facand mesajele scrise chiar de catre acestia). Raspunderea pentru continutul oricarui mesaj este purtata in intregime de catre autorul mesajului. Administratorii si moderatorii acestui site vor incerca sa indeparteze sau sa modifice orice material deranjant cat mai repede posibil; cu toate acestea este imposibil sa parcurga fiecare mesaj in parte. In consecinta, utilizatorii/vizitatorii forum-ului sunt avertizati ca pot fi expusi unor mesaje cu continut contrar acestei politici.
2. Administratorii si moderatorii acestui site au dreptul de a sterge, modifica sau inchide orice subiect sau mesaj care, in opinia lor, nu contine informatie relevanta referitoare la subiectul sau firul de discutie in cadrul caruia a fost trimis sau care incalca acest regulament sau legile in vigoare. Administratorii si moderatorii pot modifica/sterge orice comentariu sau poza cu continut deranjant, obscent sau care nu respecta regulamentul acestui site, precum si cele care nu respecta legile nationale sau internationale. Administratorii si moderatorii acestui site vor argumenta actiunile mentionate mai sus, in limita posibilului si fara a avea o obligatie expresa in acest sens.
3. Toti utilizatorii care nu se conformeaza prezentei politici pot fi sanctionati prin avertisment sau suspendarea pe o perioada limitata sau in mod definitiv a accesului partial sau total pe forum sau pe site. Sanctiunile sunt aplicate de administrator, la propunerea unui moderator. Administratorii si moderatorii acestui forum vor argumenta sanctiunile mentionate mai sus, in limita posibilului si fara a avea o obligatie expresa in acest sens.
4. Orice informatie introdusa de dumneavoastra in timpul utilizarii forumului/comentariilor va fi stocata in baza de date si intra in proprietatea intelectuala a ghidulmiresei.ro. Informatiile personale ale unui utilizator nu vor fi puse la dispozitia unor terte persoane (decat in conditiile legale). Cu toate acestea, Ghidulmamei.ro nu poate fi facut responsabil de actele de furt sau de vandalism care pot sa duca la compromiterea datelor. Ghidulmamei.ro isi rezerva dreptul de a publica informatiile publice pe site sau in orice alta forma.
5. Este interzis sa postati mesaje/comentarii/poze cu continut abuziv, rasist, obscen, vulgar, calomnios, de ura, amenintator, cu conotatii sexuale, de promovare a pirateriei software, folosirea unui limbaj lasciv sau orice alt material care este contrar legislatiei aflate in vigoare in tara noastra. De asemenea, utilizatorii au obligatia de a verifica daca informatiile/comentariile/pozele postate nu sunt interzise prin lege sau prin drepturi de autor, si vor purta singuri responsabilitatea publicarii acestor date/fotografii. Ghidulmamei.ro nu isi asuma raspunderea pentru informatiile/fotografiile publicate de catre utilizatori, dar va fi receptiv la orice sesizare facuta in sensul interdictiei de utilizare sau a neconformitatii datelor publicate.
6. Utillizatorii se vor abtine sa initieze sau sa sustina subiectele de discutie care prin esenta lor sunt menite sa produca scandal. Aprecierea unui subiect drept _generator_de_scandal_ se face de catre moderatori sau administrator, din proprie initiativa sau la solicitarea unui utilizator. Utilizatorii sunt sfatuiti sa dezbata idei si nu persoane; se va permite critica unei persoane atita timp cit este argumentata. Nu sunt tolerate atacurile intre utilizatori.
7. Inainte de a posta un topic nou uitati-va bine la toate categoriile forumului si postati in acea categorie in care topicul se incadreaza cel mai bine. In caz contrar topicul va fi mutat la alta categorie. Incercati sa dati un titlu sugestiv subiectului pe care il publicati.
8. Nu se accepta reclama directa sau mascata prin intermediul postarilor pe forum, a comentariilor, a semnaturilor pre-setate sau a pozelor postate in galerie. Nu se accepta inscrierea ca FURNIZOR cu majuscule sau date de contact in dreptul denumirii firmei. Inscrierea ca FURNIZOR cu numele si adresa este GRATUITA, deci va rugam sa sfatuiti pe furnizorii pe care doriti sa ii sustineti sa isi creeze un cont si apoi sa se inscrie ca FURNIZOR. Apoi puteti comenta direct la pagina acestuia de FURNIZOR. Nu este acceptat nr. de telefon/email/adresa de internet pentru nici un FURNIZOR sau terta parte, fara ca acesta sa apeleze la serviciile GHIDUL MAMEI.
9. Postati un mesaj/comentariu/poza doar daca ceea ce aveti de spus are legatura cu topicul/categoria. Nu este permisa abaterea de la profilul categoriei de forum/comentarii/poze. Discutiile care degenereaza, nu mai au legatura cu topicul initial pot fi mutate sau inchise de catre moderatorii sau administratorii acestui forum.
10. Nu sunt permise discutiile gen IRC, reply-urile monosilabice , care nu prezinta nici un argument chiar daca sunt totusi la subiect de genul "aha", "asa e", "da", "nu", "nope", "vreau si eu", "ce topic idiot", "cine te-a intrebat pe tine".
11. Nu se accepta spam-ul - introducerea aceluiasi subiect pe doua sau mai multe forum-uri. In functie de gravitatea faptei, se va sterge subiectul sau contul in cauza. Nu se accepta mesajele de promovare/reclama de tip spam, prin adresarea de mesaje private sau emailuri catre utilizatori, decat in cazul in care respectivul utilizator a cerut in mod expres detalii despre un anumit serviciu/furnizor/produs.
12. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Semnaturile si nick-urile nu trebuie sa aiba tenta rasista sau pornografica, sau care sa sugereze prestarea de servicii in domeniul organizarii de nunti. Mesajul lor nu trebuie sa produca confuzie intre calitatea de utilizator si moderator/administrator sau sa incalce legile in vigoare in tara noastra. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct.
13. Nu publicati mesaje/comentarii de interes limitat (de genul: pentru Xulescu). Pentru discutiile intre doi utilizatori exista functia "Mesaje Private" care va permite sa schimbati cu orice utilizator de pe forum mesaje private.
14. Nu abuzati de majuscule. Pe Internet MAJUSCULELE sunt echivalente strigatelor. Nu abuzati de culori, fonturi, smilies si nici de marimea literelor; incercati sa dati prioritate fondului in favoarea formei.
15. Limba mesajelor pe acest site este Romana. Acolo unde este necesar, se pot folosi citate intr-o limba straina. Este recomandabil sa furnizati si o traducere, in limita posibilitatilor.
16. Nu se accepta clonele sau conturile/identitatile multiple. Un utilizator nu poate avea doua sau mai multe conturi active in acelasi timp. Se considera o clona un nou cont facut de un utilizator al carui vechi cont a fost sters de catre administratorii acestui site. Daca un utilizator este sanctionat si creeaza un cont pe care il foloseste pentru a ocoli respectiva sanctiune, ambele conturi vor fi sterse. Daca un utilizator isi creeaza mai multe conturi in scopul de a influenta utilizatorii, toate aceste conturi vor fi sterse.
17. Daca in opinia dumneavoastra unul sau mai multi utilizatori incalca prezentul regulament se va trimite un email la ghidul@ghidulmamei.ro, aceasta plangere fiind solutionata de un administrator/moderator. Orice reclamatie impotriva unui moderator va fi solutionata cu cea mai mare seriozitate si atentia cuvenita de catre un administrator. Decizia administatorului asupra subiectului in cauza este definitiva. Reclamatiile se trimit numai folosind email-ul.
18. Folosirea abuziva a optiunilor din prezentul regulament se pedepseste.
19. In orice situatie neacoperita specific de prezentul regulament, se va aplica intotdeauna decizia administratorului acestui forum.
20. Din timp in timp, utilizatorii inactivi pot fi stersi fara preaviz.
21. Prin faptul ca va inregistrati pe acest site, postati sau cititi mesaje/comentarii/poze pe acest site inseamna ca sunteti de acord 100% cu cele stipulate in acest regulament.
22. Acest regulament poate fi schimbat in functie de evolutia structurii site-ului. Va invitam sa il consultati frecvent, intrucat necunoasterea acestuia nu poate fi un argument pentru nerespectarea regulamentului. Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii unor modificari la regulamentul, actiunea de a posta/citi in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului sau, indiferent ca l-ati citit sau nu.

Regulament pentru FURNIZORI
1. Regulamentul pentru utilizatori se aplica si pentru FURNIZORI.
2 Prin acceptarea inscrierii sau cererea de a fi inscris ca FURNIZOR pe acest site, in mod gratuit sau cu plata unui abonament, sunteti de acord cu posibilitatea unor utilizatori de a posta si pareri/comentarii negative despre dvs. Nu ne asumam obligativitatea de a le sterge, decat daca se vor prezenta dovezi ca respectivii utilizatori sunt rau-intentionati, au conturi multiple, distorsioneaza realitatea faptelor petrecute, etc…in scopul de a va aduce prejudicii de imagine.
3 De asemenea, FURNIZORII nu au dreptul de a-si face in mod direct si nemijlocit reclama sau de a scrie utilizatorilor mesaje private sau emailuri de promovare/prezentare/ofertare, fara a le fi fost cerute in mod expres. Sunt interzise comentariile vadit subiective de pe paginile concurentei sau de pe forumuri, precum si utilizarea in semnatura a sloganurilor promotionale sau care sa sugereze promovarea de produse/servicii specifice paginii sau discutiei respective. De asemenea, denumirile firmelor care vor sugera date de contact (oras, adresa de internet sau email, etc) vor trebui reformulate, astfel incat sa nu faca "concurenta neloiala" celorlalti inscrisi.
4 Orice incalcare a prezentului regulament, da dreptul administratorilor de a modifica/sterge profilul de FURNIZOR, eventual de a restrictiona cu totul accesul si ca simplu utilizator pe acest site, in functie de gravitatea abaterii de la regulament.
5 In cazul abonatilor neplatitori, Ghidul Mamei isi rezerva dreptul de a sterge/modifica/restrictiona/etc fisa sau comentariile acestora. In cazul abonatilor platitori, daca NU va putea fi dovedita incalcarea Regulamentului de catre acestia, se va returna integral suma platita in avans pentru servicii viitoare de care abonatul nu a beneficiat prin stergerea/restrictionarea acestuia de pe site. (promotiile valabile in momentul contractarii abonamentului nu se returneaza catre client, ci se compenseaza/regularizeaza in functie de abonamentul normal).

Protectia Datelor Personale
Inscriindu-va pe acest site ca utilizator/furnizor sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie colectate, prelucrate si stocate de operatorul nostru de baze de date si de partenerii nostri de marketing in scopul promovarii de produse/servicii. Datele cu caracter personal care vor face obiectul prelucrarii vor fi prelucrate cu buna-credinta si in conformitate cu dispozitile legale in vigoare (legea 677/2001), vor fi colectate in scopuri determinate, explicite si legitime. Conform legii 677/2001 privind protectia datelor personale aveti dreptul sa cereti scoaterea din baza de date in orice moment trimitand un e-mail la adresa ghidul@ghidulmamei.ro.
================
Webmaster Ghidul Miresei
================

Edited by webmaster on 19-07-2007 03:07

  

Page: 1 out of 1Go to page: 1   FEATUREDcopyright © 2005-2008 1001WeddingDresses.com | All rights reserved
Vizite unice ultimele 30 zile:
722
Afisari totale ultimele 30 zile:
104.352
Membri inscrisi:
942
Furnizori la toate categoriile:
184
Aceasta este afisarea nr.